191
|

Θρίλερ στα Γλυκά Νερά: Εξαφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» – Missing Alert

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2021, 12:40

Θρίλερ στα Γλυκά Νερά: Εξαφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» – Missing Alert

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2021, 12:40

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εξαφάνιση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στα Γλυκά Νερά, Σταύρου Δογιάκη.

Σύμφωνα με  πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το protothema.gr, ο Δογιάκης αγνοείται από τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, ενώ φέρεται να έχει αφήσει και σημείωμα στον αδελφό του, καθιστώντας τον κληρονόμο του.

Στις  12:44 της Κυριακής είχε την τελευταία επικοινωνία με τη σύζυγό του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν και το κινητό του είναι απενεργοποιημένο.

Επειτα από σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντος, εκδόθηκε Missing Alert.

 «Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898», αναφέρεται στη σχετική ειδοποίηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News