581
|

Εποχή που ξαναβρίσκουμε την ανθρώπινη επαφή

Avatar Advertorial 13 Οκτωβρίου 2021, 14:40

Εποχή που ξαναβρίσκουμε την ανθρώπινη επαφή

Avatar Advertorial 13 Οκτωβρίου 2021, 14:40

Αγγίζουμε. Είναι ίσως το πρώτο που κάνουμε όταν ερχόμαστε στο φως του κόσμου. Είναι και το πρώτο που αισθανόμαστε. Το άγγιγμα του γιατρού και της μαίας, το γεμάτο λαχτάρα και αγάπη μητρικό άγγιγμα, το τρεμουλιαστό πρώτο άγγιγμα στην αγκαλιά του πατέρα μας. Μια αίσθηση που μας «αγκαλιάζει» στο υπόλοιπο της ζωής μας, η πρώτη και ίσως η τελευταία αίσθηση, καθορίζει την επαφή μας με τον κόσμο, τις σχέσεις μας με τους οικείους μας και τους συνανθρώπους μας, τη συναισθηματική μας ανάπτυξη, την ψυχική και σωματική υγεία μας, όπως μπορεί πια να διαβεβαιώσει η επιστήμη.

Το άγγιγμα σημαίνει -ή, μπορεί να σημαίνει- αγάπη, αποδοχή, στήριξη, ζεστασιά, παρηγοριά, χαλάρωση, ανακούφιση κ.ο.κ. Κρύβει ή και φανερώνει μια σειρά από συναισθήματα, αφού είναι στη φύση μας, είναι επικοινωνία, που μπορεί να «πει» περισσότερα και από την ομιλία. Είναι θεμελιώδες για την ανάπτυξη και εξέλιξη των σχέσεων μας. Και μάλλον για όλα αυτά είναι εκείνο που τόσο μας έλλειψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ήταν η πανδημία της Covid-19 που μας έκανε να επανεκτιμήσουμε την αξία του να αγγίζουμε και να μας αγγίζουν. Από την τυπική χειραψία έως το ενθουσιώδες high five, από τον θερμό εναγκαλισμό έως ένα «απλό» αλλά τόσο σπουδαίο αποκούμπι, χάσαμε έναν ολόκληρο κόσμο επικοινωνίας, κοινωνικότητας, (υπο)στήριξης. Στερηθήκαμε όλα τα ευεργετικά οφέλη της πιο απλής και «συνηθισμένης» ανθρώπινης επαφής.

Όπως, όμως, όλα τα καλά, έτσι και όλα τα «στραβά και ανάποδα» έχουν ένα τέλος. Και, όπως φαίνεται, οι καιροί του να φοβόμαστε να αγγίζουμε δίνουν τη θέση τους σε μια νέα εποχή. Στην εποχή που το άγγιγμα επιστρέφει. Στην εποχή του #SynexizoumeNaAggizoume!

Πώς το κάνουμε αυτό; Ακολουθώντας κατ’ αρχάς τους «χρυσούς κανόνες» των επιστημόνων -μάσκα, εμβολιασμός, αποστάσεις, καλό και συχνό πλύσιμο χεριών, αντισηψία- ώστε να είμαστε και να αισθανόμαστε περισσότερο ασφαλείς, να προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας. Και με πολύτιμο βοηθό το Lifebuoy!

Το Lifebuoy είναι η Νο1 μάρκα σαπουνιού υγιεινής στον κόσμο[1] και έχει έρθει μαζί με τη νέα εποχή, που για πολλούς από εμάς σημαίνει νέες αποφάσεις και νέες αρχές, για να σηματοδοτήσει και το νέο ξεκίνημα στις ανθρώπινες σχέσεις μας. Για να γίνει ο καθημερινός σύμμαχός μας στην ολοκληρωμένη υγιεινή των χεριών, φέρνοντας μαζί του μια σειρά εξαιρετικών προϊόντων, καθώς και την τεχνογνωσία και την ιστορία του που ξεκινά από το 1894.

Κι όπως λένε οι 3 ξεχωριστές και δυναμικές πρωταγωνίστριες της νέας digital καμπάνιας του Lifebuoy, μπαίνουμε ορμητικά στη νέα εποχή και «Συνεχίζουμε να Αγγίζουμε», συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε αυτά που αγαπάμε, με προσοχή, προστασία κι ασφάλεια:

  • Η Εύη Φραγκάκη ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και παράλληλα δεν παύει να είναι μια εργαζόμενη μητέρα.
  • Η Νάντια Κοντογιώργη έχει σηκώσει μανίκια, γιατί ξεκινούν σκληρές πρόβες στο θέατρο έπειτα από τόσο καιρό!
  • Και η δημοφιλής του Masterchef, Μαργαρίτα, σχεδιάζει πυρετωδώς τα νέα της μαγειρικά πλάνα, θέλει να συνεχίσει να μαγειρεύει, αλλά και να μοιράζεται πια τα πιάτα της- έτσι συνεχίζει να πιάνει τα υλικά και της και να πειραματίζεται με νέες δημιουργίες.

Επιλέγουμε και εμείς ένα προϊόν της σειράς Lifebuoy -υγρό κρεμοσάπουνο, αντισηπτικό gel χεριών, μπάρα σαπουνιού ή υγρά μαντηλάκια καθαρισμού- και #SynexizoumeNaAggizoume και να ζούμε, με προστασία, προσοχή, σιγουριά και χαμόγελα! 

 

[1] Σε πωλήσεις ανά μονάδα προϊόντος για την κατηγορία Καθαρισμού Δέρματος βάσει στοιχείων Nielsen (διαθέσιμα στοιχεία τελευταίων 12 μηνών) © 2021, NielsenIQ. Λεπτομέρειες διαθέσιμες στο https://www.lifebuoy.com/gr/no1.html ή κατόπιν επικοινωνίας. Εξαιρούνται τα αντισηπτικά χεριών και τα μαντηλάκια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News